Katalogu
Fototeka
Arkiva.gov.al

Petrit Bezhani
18

 • Eliminimi i grupit komunist të "të rinjve" Sadik Premtja dhe Neki Ymeri

  2016
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Heronjtë e Vigut

  1988
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Historiku i Brigadës V Sulmuese

  1989
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Hysni Lepenica, komandant i përgjithshëm i fuqive të Ballit Kombëtar

  2000
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Kristo Isak

  1988
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Kthimi i borxhit të madh

  2009
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Parti Komuniste apo Parti Terroriste

  2013
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Përmes stuhisë armike

  1986
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
kujtime nga takimet me shokun Enver Hoxha gjatë Luftës Nacional Çlirimtare
 • Përmeti:Popullsia dhe shëndetësia (1912-1944)

  2019
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Udhëve të sportit

  1987
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!