Katalogu
Fototeka
Arkiva.gov.al

Historia e Shqipërisë
513

 • 100 vjet Pavarësi

  2012
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • 100-vjetori i Kongresit të Manastirit: (konferencë shkencore)

  2009
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • 1912: Berati shpall Pavarësinë e Shqipërisë

  2012
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • 30 vjetori i Demostratës Antifashiste të Gjirokastrës: 1942 -1972

  1972
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • 70-vjetori i çlirimit - ngjarje e rëndësishme kombëtare: konferencë shkencore ndërkombëtare

  2015
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Abdyl Frashëri

  1984
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Ahmet Fetah Cami: autobiografi e shkruar me gjak nga pjesëmarrësi i dy luftrave botërore

  2003
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Akademi solemne: kushtuar 100-vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë

  2013
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Akte gjyqësore politike gjatë komunizmit në Shqipëri: (dosjerë dhe dëshmi)

  2016
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Akte gjyqësore politike

  2016
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
dosjerë dhe dëshmi gjatë komunizmit në Shqipëri. Gjyqi i grupit të deputetevë (2) 1947-1948
 • Akte të reja lirimi skllevërish nga Butrinti

  1982
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
autoreferat i mbrojtjes së disertacionit për kërkimin e gradës "Kandidat i shkencave historike"
 • Akte të Rilindjes Kombëtare Shqiptare 1878-1912 

  1978
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Albania

  1928
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Arbëresht në Siqeli = Gli Albanesi in Sicilia

  1941
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Arsimi në Sarandë, Delvinë e Konispol

  2003
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Arvanitët dhe shqiptarët në luftën çlirimtare të popullit grek

  1985
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Asim Vokshi

  1979
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Aspekte të lëvizjes kombëtare në letërkëmbimin e Rilindjes

  1988
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Aspekte të lëvizjes kombëtare

  1988
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Aspekte të mendimit politik shoqëror shqiptar 1913-1915

  1990
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Aspekte themelore të Lëvizjes Kombëtare e Demokratike Shqiptare në vitet 1913-1920: konferenca kombëtare kushtuar 70-vjetorit të shpalljes së Pavarësisë, 19 Nëntor 1982: referat

  1982
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Ataturku dhe shqiptarët

  1987
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
marrëdhëniet shqiptaro-turke dhe jehona e revolucionit qemalist në Shqipëri në vitet 20-30 të shekullit tonë
 • Ataturku dhe shqiptarët

  1994
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
marrëdhëniet shqiptaro-turke dhe jehona e revolucionit qemalist në Shqipëri në vitet 20-30 të shekullit tonë
 • Atdhetari Fehim Bej Zavalani përmes dokumenteve

  2010
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Atdhetari Sheh Hamid Kraja ''Qytetar Nderi'' i Kavajës: 1870-1926: monografi

  2014
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Aubrey Herbert dhe Shqipëria e pavarur

  2018
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!