Katalogu
Fototeka
Arkiva.gov.al

Antikiteti. Studimet e një vendi. Gjeografia. Studime Biografike. Historia
102

 • 60 vjet punë mësimore-shkencore dhe publike (Shqipëri, Kinë, Shtetet e Bashkuara të Amerikës)

  2017
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Adem Jashari legjendë e legjendave

  1999
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Aleksandër Moisiu

  1981
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Amerika: botim i veçantë për Ballkanin

  Pa vt
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Asim Mero

  2020
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Ata rrojnë në zemrat dhe mendjet tona

  2015
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Atdheu e bota

  1929
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Atdheu i jonë

  1929
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Berati 300 vjet më parë. Një studim mbi Evlia Çelebiun dhe mbi qytetin e kështjellën e Beratit

  2007
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
shënime, vërejtje e diskutime mbi përkthimin e sejahatnames (udhëpërshkrimit) në gjuhën shqipe dhe gjermanishte rreth qytetit dhe kështjellës së Beratit
 • Berati enciklopedi

  [2010]
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
një galeri njohurish për historinë, gjeografinë, florën, faunën, artin, kulturën, sportin, e personalitetet nga Berati, Kuçova dhe Skrapari
 • Breza, regjistër i popullsisë 1831

  2018
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Breznitë Libohova në shekuj

  2003
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Dëshnica dhe dëshnicarët

  2005
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Dëshnica dhe dëshnicarët

  2005
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Dioqeza e Shkodrës gjatë shek. XVIII sipas dorëshkrimeve arkivore

  2001
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Disa të dhëna lidhur me lashtësinë e Vushtrisë me rrethinë

  2004
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Dokumenta origjinale

  2015
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Dushman -Temali në rrjedhje të kohëve

  2008
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Familja ''Juka'' Shkodër

  2013
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!