Katalogu
Fototeka
Arkiva.gov.al

Historia
126

 • 80 vjetori i të parës shkollë profesionale bujqësore Lushnje 1921-2001

  2001
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Abetar i gjuhës shqip

  1899
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Abetar i vogël shcyp

  1906
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
mas abévét t' Bashkimit é t' Stambollit mé trégimé n' t' dy dhialéktét
 • Abetare për shkolla fillore

  1911
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Abétar

  1901
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
për mé msue shpéjt mé knue shcyp: per te mesuar shpéjt te kenduar shcip
 • Agrarnai︠a︡ programma bolʹshevikov v pervoĭ russkoĭ revoli︠u︡t︠s︡ii 1905-1907 godov

  1955
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Arsimi bujqësor parauniversitar

  1998
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Arsimi në Sarandë, Delvinë e Konispol

  2003
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Aspekte të mendimit politik shoqëror shqiptar 1913-1915

  1990
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Ataturku dhe shqiptarët

  1987
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
marrëdhëniet shqiptaro-turke dhe jehona e revolucionit qemalist në Shqipëri në vitet 20-30 të shekullit tonë
 • Atdhetari Sheh Hamid Kraja ''Qytetar Nderi'' i Kavajës: 1870-1926: monografi

  2014
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Banca Nationala a Albaniei

  1936
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Blasii Kleiner Archivium tripartitum inclytae provinciae Bulgariae

  1997
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Breznitë Libohova në shekuj

  2003
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Defteri i regjistrimit të Sanxhakut të Shkodrës i vitit 1485

  1974
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Die Byzantinischen Kleinchroniken: 1. Teil: Einleitung und text

  1975
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Die Byzantinischen Kleinchroniken

  1979
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Diturija

  1928
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
e përkohëshme shqip literare dhe diturake: del një herë në muaj
 • Dokumente për Çamërinë

  1999
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Dokumente për Çamërinë

  1999
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Dokumentet tregojnë…

  2012
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Edirne'nin fethi (1361)

  1964
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!