Katalogu
Fototeka
Arkiva.gov.al

1986
189

 • Actum Luce. Rivista di studi lucchesi

  1986
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Administrimi elektronik i dokumentave dhe i arkivave në institucionet ndërkombëtare

  1986
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Administrimi elektronik i dokumentave dhe i arkivave në institucionet ndërkombëtare

  1986
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Albanien -Symposion Kittsee 1984: Referate der Tagung "Albanien. Mit besonderer Berücksichtigung der Volkskunde, Geschichte und Sozialgeschichte" am 22. und 23. November 1984 im Ethnographischen Museum Schloss Kittsee (Burgenland)

  1986
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Archive buildings and the conservation of archival material

  1986
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Archives and Education: a RAMP study with guidelines

  1986
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Archives

  1986
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Arhivist 1-2

  1986
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Arhivski fondovi i zbirke u arhivima i arhivskim odeljenjima u SFRJ: SAP Kosovo = Arhivski fondovi i zbirki vo arhivite i arhivskite odelenia vo SFRJ: SAP Kosovo = Arhivski fondi in zbirke v arhivih in arhivskih oddelkih v SFRJ: SAP Kosovo

  1986
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Arkhivite v Bŭlgarii︠a︡: pŭtevoditel

  1986
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Bâtiments d'archives: vingt ans d'architecure française, 1965-1985

  1986
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Bashkimi

  1986
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
organ qëndror i Frontit Demokratik të Shqipërisë: e përditshme
 • Bashkimi

  1986
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
organ qëndror i Frontit Demokratik të Shqipërisë: e përditshme
 • Bashkimi

  1986
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
organ qëndror i Frontit Demokratik të Shqipërisë: e përditshme
 • Bashkimi

  1986
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
organ qëndror i Frontit Demokratik të Shqipërisë: e përditshme
 • Bashkimi

  1986
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
organ qëndror i Frontit Demokratik të Shqipërisë: e përditshme
 • Bibliografia dell'Archivio centrale dello Stato: 1953-1978

  1986
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Bibliografia Kombëtare e RPSSH

  1986
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Bibliographie d'Etudes Balkaniques: vol. XIX - 1984

  1986
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!
 • Bǔlgaro-balkanski kulturni vzaimootnošenija 1878-1944

  1986
 • Për të lexuar librin, ju lutem porositeni për në sallë!