Katalogu
Fototeka
Arkiva.gov.al

FAQ / Ndihmë

Biblioteka e AQSH -së pranë DPA-së shërben me këtë orar: E martë – E premte Ora 09:00 -19:00. E shtunë 09:00-14:00. Orari mund të ndryshojë në varësi të aktiviteteve ose për mirëmbajtjen e ambienteve; për këto raste publiku (studiuesi) do të informohet menjëherë. Biblioteka e AQSH së është e mbyllur ditën e dielë, festat zyrtare, si dhe për raste të veçanta kur përcaktohet me urdhër të Drejtorit të Përgjithshëm.
Biblioteka e DPA - së ruan, administron, dhe shërben rreth 12000 njësi që i përkasin degëve të ndryshme të shkencës, në gjuhën shqipe dhe në gjuhë të huaj.
Nëpermjet faqes https://biblioteka.arkiva.gov.al
Libri ose Periodiku mund të kërkohet duke klikuar te menu tek fusha kerko dhe kërkimi i avancuar nëpërmjet kategorive, titullit, autorit, autorit kolektiv, shtëpisë botuese, fjalëve kyçe, termave gjeografikë ISBN dhe ISSN etj.